Voordelig onderhoudssysteem (VOS)

Met VOS weet u vooraf precies wat uw onderhoudsbeurt kost

Voordelig onderhoudssysteem (VOS)Suzuki rijden wordt steeds aantrekkelijker
Veilig, comfortabel en voordelig autorijden. Het merk Suzuki dankt er al vele jaren zijn faam aan. En met de introductie van het heldere Voordelig Onderhoudssysteem (VOS) zorgt Suzuki voor nóg voordeliger rijplezier.

Met de nieuwe VOS-onderhoudsbeurten weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een standaard onderhoudsbeurt voor benzinemodellen is er al vanaf slechts € 164,50* of vanaf € 204,50*, inclusief APK.

VOS geeft slim aan wanneer wát nodig is
Binnen een VOS-onderhoudsbeurt vallen standaardwerkzaamheden als olie verversen en controle van uitlaat en remsysteem. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het aantal gereden kilometers geeft VOS exact aan wanneer welke andere werkzaamheden nodig zijn. Samen met de werkplaatsreceptionist bekijkt u wat er moet gebeuren. Met VOS krijgt uw auto altijd exact het onderhoud dat op dát moment nodig is (zie ook het VOS-onderhoudsschema hieronder). U betaalt dus nooit te veel. Zo bent u aan het eind van de rit altijd het voordeligste uit. Slimmer kan niet …

VOS: helder en duidelijk.
* Voor dieselmotoren is een VOS-onderhoudsbeurt er al vanaf € 164,50 of vanaf € 212,- inclusief APK. Voor de New Grand Vitara-dieselmodellen geldt een toeslag van € 30,-. Alle genoemde prijzen (voor benzine- en dieselmodellen) zijn exclusief de jaarlijkse carrosserie-inspectie van € 12,-.

VOS-onderhoudsschema
Bekijk hier(321 KB) het vaste en variabele VOS-onderhoudsschema voor de benzine- en de dieselmodellen.
Alle genoemde prijzen zijn gebaseerd op adviesprijzen.

Het VOS-onderhoudsschema is te bekijken in Adobe Reader. Indien u dit gratis programma niet op uw computer hebt, klik dan hier om de plug-in te downloaden.

Klaar terwijl u wacht: Suzuki Direct Service
Voor kleinere werkzaamheden en reparaties hoeft u uiteraard niet op uw VOS-onderhoudsbeurt te wachten. Met de Suzuki Direct Service helpen we u direct. Zéér vakkundig, uiterst betaalbaar en héél snel.

Klik hier voor meer informatie over de Suzuki Direct Service >>

Top