Suzuki Stand-By

Ook als uw auto voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, houdt Suzuki u mobiel. Want er staat altijd een vervangende auto voor u gereed: de zogenoemde Suzuki Stand-by. Een jonge auto (niet ouder dan twaalf maanden) waar u gebruik van kunt maken tot uw eigen auto klaar is. Zie het als een extra service van de zaak.

Gratis Suzuki Stand-By
Suzuki staat voor betrouwbaarheid. Niet voor niets kunt u rekenen op de vertrouwde algemene Suzuki-garantie van drie jaar, tot een maximum van 100.000 kilometer. Bovendien krijgt u nog eens twaalf jaar, zonder kilometerbeperking, carrosseriegarantie*, op doorroesten van binnenuit. Mocht er zich binnen de garantietermijn onverhoopt toch een mankement aan uw Suzuki voordoen dat onder de garantiedekking valt, dan is er geen man overboord. Om te beginnen wordt een eventuele reparatie gratis uitgevoerd. Bovendien krijgt u een Suzuki Stand-by (met volle tank) gratis mee. We vragen u alleen om hem met volle tank weer bij uw dealer af te leveren.

Voordelige Suzuki Stand-By
Ook als de reparatie buiten de garantiedekking valt of als het gaat om periodiek onderhoud, kunt u gebruikmaken van de Suzuki Stand-By. In dat geval betaalt u een uitermate gunstig tarief (inclusief allriskverzekering en BTW) voor zo’n tijdelijke auto van de zaak. Kijkt u de tabel hieronder er maar eens op na.

Verzekering
De Suzuki Stand-By is WA/CASCO-verzekerd (allrisk). Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de auto schade oploopt, dan geldt een eigen risico van € 150,- per schadegeval.

Voorwaarden
Wij vertrouwen erop dat u de Suzuki Stand-By net zo behandelt als uw eigen auto. Zo is het niet toegestaan om de auto te verhuren, te gebruiken voor het vervoer van zaken of personen tegen betaling of er wedstrijden mee te rijden. U bent in dergelijke gevallen ook niet verzekerd!

De tarieven van Suzuki Stand-by zijn inclusief:

  • BTW
  • WA/CASCO-verzekering (allrisk)
  • 100 kilometer vrij per dag

* Voor de Suzuki Jimny geldt een carrosseriegarantie van zes jaar.

Top