Suzuki Schadeherstel

Herstel van schade door de Suzuki-dealer geeft maximale zekerheid en biedt gemak

Het kan iedereen overkomen: het ene moment rijdt u zorgeloos in uw Suzuki en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig is er de Suzuki-dealer. Deze verleent bij schade een maximum aan service en reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel (FOCWA: branchevereniging voor carrosseriebouw en schadeherstel).

Volgens fabrieksspecificaties
Ook voor schadeherstel is Suzuki-dealer AutoCity AVK het aangewezen adres. Ons gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw Suzuki onontbeerlijk voor correct schadeherstel. AutoCity AVK ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk van vitaal belang voor de veiligheidsconstructie van een auto. En door training is de Suzuki-dealer altijd op de hoogte van de jongste ontwikkelingen wat betreft nieuwe technieken en toepassingen.

Zekerheid en gemak
Herstel van schade door de Suzuki-dealer geeft maximale zekerheid en biedt gemak. Zo neemt uw Suzuki-dealer al direct vanaf de schademelding alle administratieve rompslomp voor zijn rekening. En als u daar prijs op stelt, zorgt uw dealer voor een vervangende auto van uw eigen merk. Zo blijft u tussen de aanrijding en het herstel mobiel en hoeft u niet aan een ander merk auto te wennen. Met reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadeherstel wordt uw auto gerepareerd volgens de strenge richtlijnen die zijn opgesteld door importeur B.V. NIMAG en de fabrikant van Suzuki. Zo bent u zeker van gekwalificeerd schadeherstel en het gebruik van uitsluitend originele Suzuki-onderdelen.

Schade?
Dan is Suzuki-dealer AutoCity AVK gegarandeerd hét adres voor correct en voordelig schadeherstel. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van uw Suzuki onverminderd van kracht!

4 jaar garantie
De kwaliteit van het schadeherstel door de Suzuki-dealer is dusdanig dat u 4 jaar garantie krijgt op herstelde delen. Deze regeling geldt voor nieuwe merk-originele onderdelen. Maar daar blijft het niet bij, want bij schadeherstel door een Suzuki-dealer blijft de fabrieksgarantie onverminderd van kracht. Bovendien heeft de herstelde schade geen invloed op de inruilwaarde van uw auto. Schadeherstel via de Suzuki-dealer is gewoon ideaal!

AutoCity AVK - Suzuki-service

Wat te doen bij schade?

  1. Per aanrijding één schadeformulier invullen. U kunt uw eigen formulier invullen of dat van de tegenpartij.
  2. Bij twijfel over de schuldvraag: schakel altijd de politie in.
  3. Op de plaats van de aanrijding: de voorzijde van het formulier invullen en ondertekenen. Laat ook de tegenpartij tekenen.
  4. Het formulier bestaat uit een origineel en een kopie. Eén deel is voor de tegenpartij, het andere voor u.
  5. Neem direct contact op met uw Suzuki-dealer.
  6. Thuis de achterzijde van het formulier invullen en zo spoedig mogelijk naar uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij zenden.
  7. Uw Suzuki-dealer verzorgt de schadeafwikkeling van uw auto en regelt, indien gewenst, ook vervangend vervoer.

AutoCity AVK - Schadeherstel

 

Waarschuwing!
Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U bepaalt echter zélf waar de schade voor u wordt afgewikkeld! Uw Suzuki-dealer kan in de meeste gevallen dezelfde gunstige voorwaarden bieden. Bovendien garandeert de reparatie volgens de FOCWA-voorwaarden op schadehestel het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en de voortzetting van de officiële fabrieks- en carrosseriegarantie.

Top