Suzuki Mobiliteit Service

Op elke nieuwe Suzuki 1 jaar gratis Suzuki Mobiliteit Service* !

Het is het laatste waar u aan denkt: met de auto langs de weg stil komen te staan. Gelukkig verleent Suzuki op iedere nieuwe auto een jaar Suzuki Mobiliteit Service*.

En wie zijn auto door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden, kan blijven profiteren van de Suzuki Mobiliteit Service.

De voordelen op een rijtje:

  • Gratis hulp onderweg, in heel Europa.
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.
  • In Suzuki gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit.
  • Verlengen jaarlijks mogelijk.
  • U hebt nooit meer een andere hulpdienst nodig (daarmee bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag).
  • De Suzuki Mobiliteit Service is kentekengebonden. Als iemand anders in uw auto rijdt, blijft de auto dus gedekt.

* Uitsluitend van toepassing op door B.V. NIMAG geïmporteerde automobielen.

 

Natuurlijk hopen wij dat u nooit gebruik zult hoeven te maken van de Suzuki Mobiliteit Service. Suzuki wil u als (toekomstig) Suzuki-rijder echter maximale zekerheid bieden. Zorgeloos rijden is tenslotte de basis voor plezierig rijden.

Reparatie
Als het niet mogelijk is de reparatie binnen een dag uit te voeren, zorgt de Suzuki Mobiliteit Service voor: vervangend vervoer, eventueel een hotelovernachting, een vergoeding van eventuele kosten voor openbaar vervoer en een vergoeding voor eventuele kosten van verzending van onderdelen.

In Europa
Als u een Suzuki aanschaft, is het natuurlijk heel verleidelijk om daarmee op vakantie te gaan! De Suzuki Mobiliteit Service garandeert u hulp bij pech onderweg, in heel Europa. De Suzuki Mobiliteit Service is altijd bereikbaar: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Veilig op weg
Indien mogelijk wordt uw auto ter plaatse (provisorisch) gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer of, als dat te ver weg is, naar een gekwalificeerde garage. Als de reparatie dezelfde dag niet mogelijk is, dan stelt de Suzuki Mobiliteit Service u vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer. Ook neemt de Suzuki Mobiliteit Service de eventuele kosten voor verzending van onderdelen voor zijn rekening.

Suzuki Mobiliteit Card
Op de Suzuki Mobiliteit Card die u bij aanschaf van uw (nieuwe) Suzuki ontvangt, staat het telefoonnummer voor hulpaanvraag binnen Europa vermeld: +31 (0)20 851 22 72

Top