Schadegarant

AutoCity AVK is aangesloten bij de Stichting Schadegarant.

De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor zeventien maatschappijen van acht verzekeringsconcerns.

Merkgarantie en kwaliteit
Het doel van AutoCity AVK en de Stichting Schadegarant is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces vergroten bij de consument. De kwaliteit van het herstel van de schade is gegarandeerd. Als u de schade aan uw auto bij AutoCity AVK laat herstellen, dan krijgt u als klant merkgarantie. Merkgarantie betekent dat de schade door of onder supervisie van de dealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Het merkgarantiebewijs is voor u als klant het tastbare bewijs dat uw kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij originele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van uw auto zoveel mogelijk wordt beperkt.

AutoCity AVK neemt de afwikkeling van de schade in geval van Schadegarant graag van u over. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekering en de verdere afhandeling wordt door ons geregeld. U kunt denken aan het regelen van een expert voor expertise van de schade, het schadetaxatierapport opstellen, het verzorgen van gratis vervangend vervoer, het verzorgen van de financiële afwikkeling etc.

Alle pluspunten voor u een rijtje:

  • Merkgarantie
  • Gratis vervangend vervoer
  • AutoCity AVK regelt de complete schadeafhandeling met de verzekering

Alle reden dus om uw autoschade bij AutoCity AVK voor reparatie aan te bieden.
Voor meer informatie kunt u mailen met: info@autocityavk.nl

schadegarant

Top