Deel deze pagina:

Uw Wens, Wij Rijden
In de column van februari jongstleden had ik al aangegeven dat AutoCity AVK graag iets terug wil doen voor de maatschappij. Ook wij willen als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan samen met vrijwilligers proberen wensen van mensen in vervulling te laten gaan. Onder het motto ‘Uw Wens, Wij Rijden’ willen we met onze mooie rolstoelauto regionaal mensen laten genieten. U zult zich wel afvragen: hoe dan?

Wij hebben een mailadres waarop mensen hun wens kenbaar kunnen maken. We zullen dan bekijken of deze wens te realiseren is. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar eventuele medische ondersteuning, beperkingen van mensen en wat er nodig is om er een onvergetelijke dag van te maken. Ook zullen we alles met een contactpersoon bespreken. Dit kan een familielid zijn, maar ook iemand van een zorginstelling. Het mailadres waarop mensen een wens kunnen aanvragen, is wens@autocityavk.nl Op onze website www.autocityavk.nl en op onze Facebook-pagina zullen we sfeerimpressies weergeven en informatie verstrekken die van belang is voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen project.

We zullen aan het eind van deze maand starten met ‘Uw Wens, Wij Rijden’. Als directie van AutoCity AVK zijn wij, Jos Aarnink en René Temmink, blij om dit te kunnen doen. Wij hopen dat we hiermee vele mensen blij kunnen maken. Tot slot wil ik alle trouwe lezers bedanken voor de leuke reacties die ik vaak mag ontvangen voor de column.
Groeten, René Temmink