Deel deze pagina:

 

CityTransporter op elektriciteit bij AutoCity AVK.
Elektrische bedrijfswagens / Elektrische bestelwagens

AutoCity AVK de eerste dealer in Overijssel met elektrische bedrijfswagens
Fluisterstil en geen uitstoot van bijvoorbeeld CO2 en NOx is het nieuwe elektrische rijden. Bij elk 230V stopcontact kunt u onze Citytransporter Electric opladen. Transport op deze manier is schoon, zuinig, stil en goedkoop, want u betaalt geen wegenbelasting en het onderhoud is minimaal. De elektrisch aangedreven Citytruck is een Europees typegoedgekeurde bestelwagen met kenteken. Tevens kan de Citytransporter E-Power ook geleverd worden in de categorie voertuigen met beperkte snelheid.

AutoCity AVK leverd de Citytransporter E-Power standaard met een 72 V motor, 12-delig accupakket (serie parallel geschakeld) en een onderhoudsvrije AC borstelloze 20 Kw elektromotor. De controller is van CURTIS. De lader heeft een hoog frequent superchip voor een hoog rendement. De combinatie van de krachtige elektrische motor en de speciale versnellingsbak met 4 versnellingen zorgen voor het zeer hoge maximale helling spercentage van 30%.

Compact in de stad
Met een maximale breedte van 1.56 meter is de Citytransporter geschikt op bijvoorbeeld fietspaden, in drukke centra en winkelpromenades of andere gebieden met milieu- of volumebeperkingen. Het voertuig is leverbaar in kieper, pick-up, gesloten bak, bladerbak, kunstofbak etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag vernemen wij u wensen en stellen de CityTransporter DFSK samen met u samen. Wij beschikken over een demo auto zodat u de Citytransporter kunt testen

 

Battery Management System
Elke elektrisch aangedreven Citytransporter wordt geleverd met een BMS. BMS is een innovatief Battery Management System met een simkaart. AutoCity AVK CityTransporter kan dan vanuit het servicepunt in Deventer het systeem uitlezen. 

Battery Life Saver
Deze Battery Life Saver (BLS) is een gepatenteerd systeem, een elektronisch apparaat dat het probleem van sulfaatopbouw behandelt. BLS beschermt de capaciteit en bespaart daardoor kosten en het milieu. De Citytransporter E-Power kan voorzien worden van een BLS systeem.

 

GroenGas (CNG) bedrijfswagens bij AutoCity AVK

AutoCity AVK dé GroenGas CNG bedrijfswagen leverancier.
De afkorting CNG (Compressed Natural Gas) wordt gebruikt voor samengeperst aardgas of Methaan.
CNG is een van de meest schone brandstoffen voor de auto-industrie.
De uitstoot van fijnstof en stikstofoxiden is nihil.
In tegenstelling tot diesel, benzine en LPG is er geen uitstoot van giftige stoffen zoals PAC, butadieen en aldehyde.

GroenGas (Biogas)
Vanwege de biologische oorsprong is GroenGas een duurzame energiebron.
GroenGas is de duurzame variant van aardgas.
Op dit moment is het de meest milieuvriendelijke brandstof.
Rijden op GroenGas vermindert de CO2 uitstoot met minimaal 75% 
in vergelijking tot benzine en diesel en verbeter de luchtkwalteit aanzienlijk ten opzichte van diesel door sterk verminderde fijnstof en NOx.
Bovendien is het goedkoper dan andere brandstoffen. 

Informeer bij uw gemeente of provincie naar de eventuele subsidiemogelijkheden bij de aankoop van een bedrijfswagen op GroenGas.
Wij hebben een GroenGas CNG CityTransporter DFSK op voorraad en als demo. Proefrit maken? 

Besparen met CNG injectie
Een op aardgas of GroenGas rijdende Citytransporter wordt standaard voorzien van de laatste technieken,
zoals een CNG injectiesysteem en een composiet brandstoftank. 
Landi Renzo levert het Multipoint sequentieel CNG injectiesysteem waarmee een gunstig verbruikcijfer en rendement worden behaald.
De composiettank heeft een gewichtbesparing van 60% en door de slimme plaatsing van de tank heeft het geen nadelige invloed op de deelbelading.
Een Citytransporter CNG heeft al een bruto laadvermogen van ongeveer 1000 kg. 

CityTransporter DFSK CNG groengas Van ekris

CityTransporter DFSK ideaal voor in de stad 

AutoCity AVK heeft al verschillende CityTransporter DFSK modellen mogen leveren aan ondernemingen die werkzaam zijn in de stad Deventer. AutoCity AVK laat u graag de mogelijkheden zien en luisteren graag naar wat u wensen zijn.

           

Proefrijden of gewoon wat vragen?

 Specialist CityTransporter

 Jos Aarnink 
 Tel.: 0570-624466
 Email: jos@AutoCity AVK.nl