Deel deze pagina:

Bedrijfsuitje AutoCityAVK
Dagje uit
Om het 15-jarig jubileum van AutoCity AVK te vieren stond voor 22 december een bedrijfsuitje gepland.
De vraag was 's morgens nog of alles wel door kon gaan vanwege de weersomstandigheden. Het plan was namelijk om naar vliegveld Teuge te gaan.

Uiteindelijk viel het weer erg mee en kon alles gewoon doorgaan. Rond 13.00 uur werden we gastvrij ontvangen door Bas Mulder met een kopje koffie. We kregen uitgebreid en zeer enthousiast uitleg over alle techniek die nodig is om veilig te kunnen vliegen en hoe je een vliegtuig bestuurt. Er was ook nog gelegenheid om vragen te stellen. Daarna kregen we een rondleiding over een deel van het terrein met uitleg over wat daar allemaal gebeurt.
 
Toen was het tijd om daadwerkelijk in het vliegtuig te stappen. Met groepjes van 3 personen mochten we samen met een ervaren piloot een vlucht maken. 1 van de 3 mocht ook zelf het vliegtuig besturen, onder begeleding uiteraard. Dit ging niet bij iedereen even goed. We vlogen via Twello naar Deventer. Het is erg mooi om de stad vanuit de lucht te kunnen bekijken. We zijn uiteraard ook over het industrieterrein gevlogen. zodat we het gebouw van AutoCity AVK ook eens van een andere kant konden bekijken. Ook zagen we bv. de Scheg, het stadscentrum en het veld van Go Ahead Eagles (tijdens de wedstrijd) van dichtbij. Na ongeveer een kwartier zijn we weer heelhuids op het vliegveld geland.

Sommige mensen waren door de vlucht wel erg stil en witjes geworden, maar na een poosje weer op de grond kwamen de praatjes wel terug.

Bas liet ons toen ook nog even de ruimte zien waar alle voorbereiding gebeurt voor het parachutespringen en wat men hiervoor allemaal moet meenemen.

Na afloop hiervan hebben we op het terrein in het restaurant nog even geborreld en een heerlijk diner gehad. Als dank voor onze inzet van het afgelopen jaar kregen we ook nog een waardebon mee naar huis.

Het personeel was erg enthousiast over dit uitje en erg dankbaar voor dit gulle gebaar van de directie.